Steigerhouten bed met fruitkistjes maken met een bouwtekening?

Wil jij zelf een steigerhouten bed met fruitkistjes?

Dan hoef je vanaf nu niet langer meer te zoeken, want alles wat je nodig hebt om zelf een steigerhouten bed met fruitkistjes te kunnen maken van steigerhout of een andere houtsoort, is een bouwtekening voor het maken van een tweepersoons bed van steigerhout.

Het is niet moeilijk om zelf een bed van hout te maken. Elke doe het zelver of klusser kan nu helemaal zelf een bed maken van steigerhout. Het bespaart je niet alleen heel veel geld, maar zelf een houten bed maken is ook nog eens heel erg leuk om te doen.

Tweepersoonsbed maken van hout

Als je zelf een  steigerhouten bed met fruitkistjes wil gaan maken, heb je je ook vast al een klein beetje georiënteerd in de aankoop van een tweepersoonsbed van hout.

Je zal gemerkt hebben dat bedden speciaalzaken behoorlijke hoge prijzen hanteren voor een relatief simpel houten bed, welke kwalitatief ook nog wel eens iets aan de wensen overlaat.

Vanaf nu kan jij zelf een steigerhouten bed met fruitkistjes  maken met de duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een houten bed.

De houtsoorten die jij kan gaan gebruiken om zelf een bed van hout te gaan maken, bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Ook de keuze van afwerking van het houten tweepersoonsbed ligt helemaal in jou handen, en zo kan jij zelf een steigerhouten bed met fruitkistjes maken die helemaal aan jou eisen voldoet.

Goedkoop zelf een houten bed maken

Een bed maken van steigerhout is dus helemaal niet zo moeilijk als iedereen misschien denkt.

Het is zelfs een vrij makkelijk en leuk project en je zal zien dat het je ook nog eens heel veel geld zal besparen.

Met de bouwtekening voor een steigerhouten bed met fruitkistjes weet je niet alleen de exacte afmetingen die nodig zijn voor een tweepersoonsbed van hout, maar je weet ook gelijk welke materialen je nodig hebt om jou zelfgemaakte houten bed een succes te laten worden.

Welke houtmaterialen er geschikt zijn voor het maken van een houten bed, lees je tevens in de handige bouwtekening voor het maken van een bed van hout, die je hieronder kan downloaden. Zo is de keuze om zelf een bed van hout te maken wel heel erg makkelijk.

Eenpersoonsbed van steigerhout zelf maken

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten houten bedden te vinden met duidelijke en stap voor stap bouwtekeningen die jij nu helemaal zelf kan maken.

Wat dacht je van een eenpersoonsbed van steigerhout, of zelfs een bedstee van hout die jij echt helemaal zelf kan maken. Ook zelf een opklapbed van hout maken behoort tot de mogelijkheden.

Een opklapbed maken met een bouwtekening biedt niet alleeneen oplossing als jij beperkt bent in de ruimte van jou slaapkamer, maar is ook nog eens een erg leuk project om te maken voor elke doe het zelver of klusser.

Dus wil jij zelf een houten bed maken? Dan hoef je alleen maar de onderstaande bouwtekening voor het maken van een houten bed te downloaden. Aan de slag!

About doehetzelver

De site doehet-zelver bestaat sinds 2015. Wij zijn een site voornamelijk voor beginnende en ervaren klussers. Ons streven is om zoveel mogelijk plannen en projecten van verschillende categorieen te laten zien. Deze categorieen zullen zeer uiteenlopend zijn. U kunt hierbij denken aan bouwtekeningen van het maken van tuinbanken, loungesets, stoelen, steigerhouten meubels en wat al nog niet meer. (disclaimer: niet elke foto of video van deze website zit in het bouwtekeningen pakket. Het wordt gebruikt als inspiratie..Dit geldt tevens voor de pagina's waarnaar je doorklikt.) Ons streven is om voor iedere doelgroep de meest uitgebreide keuze aan klus inspiratie aan te bieden. Zo kan iedereen bij ons vinden wat hij zoekt. Wij zullen steeds het aanbod aan informatie vergroten om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *