Stapelbed maken met een bouwtekening inclusief zaaglijst?

stapelbed maken

Dan hoef je niet verder te zoeken want in dit artikel lees jij alles over hoe jij zelf een stapelbed kan maken.

Het is misschien wel de droom van elke kind om in een stapelbed te kunnen slapen, en wat is er nou leuker om deze zelf te maken.

Het is niet moeilijk om zelf een stapelbed te maken, mits je beschikt over een duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een stapelbed. Elke doe het zelver of klusser kan het, en daar hoef je echt geen jarenlange ervaring voor te hebben.

Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als jij zelf een houten stapelbed wil maken.

Welke dingen dat zijn en hoe jij zelf een mooi stapelbed voor kinderen kan bouwen, lees je in dit artikel en de bouwtekening voor een stapelbed die je hieronder kan downloaden.

Bouwtekening voor een stapelbed maken van steigerhout

Als jij van plan bent om zelf een stapelbed te gaan maken, dan heb je vast ook al wel in gedachte van welke houtsoort je dat wil gaan doen.

Steigerhout is een houtsoort welke zich makkelijk laat bewerken en dus zeer geschikt is als jij zelf een stapelbed wil gaan maken.

Buiten het feit om dat steigerhout geschikt is voor het bouwen van een stapelbed, heeft deze houtsoort nog meerdere voordelen.

Zo creëer je met steigerhout direct een landelijk en trendy meubelstuk wat perfect past in elk interieur.

Voor je begint met het zelf bouwen van een stapelbed moet je weten waar je jou zelfgemaakte stapelbed wil plaatsen.

Je wil er natuurlijk naderhand niet achter komen dat je een te groot stapelbed hebt gebouwd voor de ruimte die je beschikbaar hebt.

De werktekening voor een stapelbed laat jou precies zien welke afmetingen en hoogte jij moet aanhouden voor een stapelbed als je deze zelf wil gaan maken.

Ook alle materialen en houtsoorten die je kan gebruiken voor een steigerhouten stapelbed vind je terug in de bouwtekening voor een stapelbed van steigerhout. Je weet dus van tevoren precies wat het zelf maken van een stapelbed gaat kosten, en welke materialen je aan moet schaffen.

Zelf goedkoop een stapelbed maken

Zelf een stapelbed maken hoeft helemaal niet zo duur te zijn als dat je misschien wel dacht.

Als je eens rondkijkt in de grotere meubelzaken dan zal je gezien hebben dat de prijs voor een stapelbed van steigerhout hoog is.

Het grote nadeel buiten het feit om dat de aanschafprijs voor een stapelbed hoog is, is dat je gebonden bent aan de afmetingen en designs van de stapelbedden die de fabrikant aanbiedt.

Nu kan jij zelf goedkoop een stapelbed maken die helemaal aan jou wensen en eisen kan voldoen, en natuurlijk aan de wensen van jou kind. Ook heb je de mogelijkheid om jou zelfgemaakte steigerhouten stapelbed te personaliseren met bijvoorbeeld een leuke houten trap voor een stapelbed.

Er zijn tal van mogelijkheden met de bouwtekening voor een stapelbed!

Vanaf nu kan jij je dus veel geld besparen door zelf een stapelbed van steigerhout te maken door de simpele stappen te volgen die de tekening voor een stapelbed aangeeft.

Zo weet je niet alleen zeker dat je een veilig stapelbed gaat maken, maar ook dat jou doe het zelf project ook daadwerkelijk een succes wordt.

Wil jij direct aan de slag en zelf een stapelbed van steigerhout maken met een bouwtekening? Klik dan hier >>

About doehetzelver

De site doehet-zelver bestaat sinds 2015. Wij zijn een site voornamelijk voor beginnende en ervaren klussers. Ons streven is om zoveel mogelijk plannen en projecten van verschillende categorieen te laten zien. Deze categorieen zullen zeer uiteenlopend zijn. U kunt hierbij denken aan bouwtekeningen van het maken van tuinbanken, loungesets, stoelen, steigerhouten meubels en wat al nog niet meer. (disclaimer: niet elke foto of video van deze website zit in het bouwtekeningen pakket. Het wordt gebruikt als inspiratie..Dit geldt tevens voor de pagina's waarnaar je doorklikt.) Ons streven is om voor iedere doelgroep de meest uitgebreide keuze aan klus inspiratie aan te bieden. Zo kan iedereen bij ons vinden wat hij zoekt. Wij zullen steeds het aanbod aan informatie vergroten om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *