Bouwtekening tuinbank,  je eigen houten tuinbankje maken met een handige stappenplan?

lounge hoekbank bouwen

Dat kan je nu helemaal zelf met de stap voor stap en duidelijke bouwtekening voor een houten bank.

Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben als doe het zelver of klusser om zelf een mooie houten tuinbank te kunnen maken.

Het enige wat jij nodig hebt is een duidelijke bouwtekening die jou precies vertelt hoe jij zelf een houten bank kan maken.

bouwtekening tuinbank

Zelf een tuinbankje maken kan je doen van verschillende houtsoorten.

Steigerhout is een houtsoort welke zich makkelijk laat bewerken en dus ook geschikt is als jij zelf een houten tuin bankje wil maken met een bouwtekening die je hieronder kan downloaden.

Wil jij een gezellige hoek creëren in de tuin?

Maak dan gebruik van de bouwtekening tuinbank en ga direct aan de slag! tuinbankje maken

Zelf een tuinbankje maken van steigerhout

Zoals we al eerder aan hebben gegeven is steigerhout momenteel een erg populaire houtsoort om zelf meubels mee te maken, en dat is niet zo gek.

Buiten het feit om dat steigerhout zich makkelijk laat bewerken, is het ook nog eens een houtsoort welke direct een trendy en landelijke uitstraling geeft aan al jou zelfgemaakte steigerhouten meubels.

Zelf een bankje van steigerhout maken is dan ook een goede keuze. Als je zelf een tuinbank wil maken van steigerhout, dan heb je straks diverse zitjes in jou tuin waar je heerlijk kan genieten van de zon en een drankje.

tuinbankje maken van steigerhout

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om zelf een tuinbankje maken van steigerhout met een klein tafeltje in het midden, zodat je daar ook nog eens je drankjes op kan zetten en zo alles binnen handbereik hebt.

In elke tuin is er wel plaats voor een steigerhouten bankje, en die kan jij nu helemaal zelf maken met de bouwtekening voor een tuinbank die je heironder kan downloaden.

Tuinbankje maken van pallets met een tekening

Ben je opzoek naar een eenvoudig ontwerp voor een tuinbank? Denk er dan eens over om zelf een tuinbank te gaan maken van pallets met een tekening.

 

Pallethout is eveneens razend populair en ook nog eens goedkoop in aanschaf. Omdat pallethout een houtsoort is die zich makkelijk laat bewerken, kan jij nu zelf meubels maken van pallets voor in de tuin zoals jij dat wil.

bouwtekening tuinbank

Als je zelf een tuinbank wil maken van pallets met een tekening, dan geeft dat direct een speels effect. Het is niet moeilijk om zelf een bank van pallets te maken.

De duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een tuinbankje laat jou precies zien welke stappen je moet volgen om jou zelfgemaakte bankje ook echt een succes te laten worden.

In de tekening voor een tuinbank lees je ook alle exacte afmetingen en hoogte voor een tuinbank, en waar jij op moet letten als je zelf van pallethout een tuinbankje wil gaan maken. tuinbankje maken van steigerhout - bouwtekening tuinbank

Bouwtekening tuinbank, zelf goedkoop een tuinbankje maken

Als jij zelf een tuinbank wil maken met een bouwtekening tuinbank, dan heb je vast al een klein beetje rondgekeken wat het kost om een tuinbank te kopen bij de grotere tuincentrums.

Je zal geschrokken zijn van de prijzen die ze momenteel vragen voor houten tuinmeubelen, terwijl dat helemaal niet nodig is.

Nu kan jij je honderden euro’s besparen door zelf een tuinbank van hout te gaan maken, en wie weet wil je daarna nog veel meer houten tuinmeubelen zelf maken.

tuinbankje maken van steigerhout - bouwtekening tuinbank

Alles is mogelijk!

Buiten het feit om dat jij je heel veel geld bespaart als je zelf houten tuinmeubelen gaat maken, is het zelf maken van een tuinbank ook nog eens een heel leuk doe het zelf project van hout, waar je lang plezier van zult hebben.

Wil jij direct aan de slag en gezellige zitjes in jou tuin maken? bouwtekening tuinbank nodig? Klik dan hier >>

tuinbankje maken van steigerhout

About doehetzelver

De site doehet-zelver bestaat sinds 2015. Wij zijn een site voornamelijk voor beginnende en ervaren klussers. Ons streven is om zoveel mogelijk plannen en projecten van verschillende categorieen te laten zien. Deze categorieen zullen zeer uiteenlopend zijn. U kunt hierbij denken aan bouwtekeningen van het maken van tuinbanken, loungesets, stoelen, steigerhouten meubels en wat al nog niet meer. (disclaimer: niet elke foto of video van deze website zit in het bouwtekeningen pakket. Het wordt gebruikt als inspiratie..Dit geldt tevens voor de pagina's waarnaar je doorklikt.) Ons streven is om voor iedere doelgroep de meest uitgebreide keuze aan klus inspiratie aan te bieden. Zo kan iedereen bij ons vinden wat hij zoekt. Wij zullen steeds het aanbod aan informatie vergroten om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.