Meer info

Inhoud:

‌ Bouwtekeningen met uitgebreide uitleg en zaaglijst

‌ Moeilijkheidsgraad: beginner

‌ Houtsoort: geïmpregneerd

‌ Klik op de rode knop voor meer info!

Kliko ombouw zelf maken? Wat is er nou lelijker dan een paar kliko’s voor jou voordeur of in je tuin of terras. Afvalcontainers, of ook wel kliko’s genaamd, hebben we natuurlijk allemaal nodig maar ze zijn niet echt leuk om tegenaan te kijken.

Als je jou terras of tuin ingericht hebt in de stijl die jij mooi vindt is een kliko al snel een doorn in het oog. Daar heb jij nu de oplossing voor door zelf een kliko ombouw van hout te maken aan de hand van een makkelijke stap voor stap bouwtekening.

Zo hoef je nooit meer tegen die lelijke containers aan te kijken in jou tuin, en daarbij is het zelf maken van een kliko ombouw een erg leuk en relatief makkelijk project voor de beginnende doe het zelver of klusser.

Dubbele kliko ombouw zelf maken

Je kan de ombouw voor een kliko net zo maken als jij zelf wil, als je maar de juiste bouwtekening voor het maken van een kliko ombouw van hout gebruikt.

Wil je een enkele kliko ombouw zelf maken? Of kies je voor een dubbele houten kliko ombouw waar minstens 2 containers in kunnen.

In de tekening voor het maken van een houten kliko ombouw staan de exacte afmetingen voor een kliko ombouw beschreven.

Daarbij weet jij precies welke hout materialen voor een kliko ombouw jij kan gaan gebruiken en hoeveel je hiervan nodig hebt. Zo wordt het zelf maken van een kliko ombouw wel heel makkelijk.

Goedkoop zelf een kliko ombouw maken

Je hebt hem vast al wel ergens te koop zien staan, een houten kliko ombouw. Vaak zijn ze erg duur in aanschaf en heeft de houten kliko ombouw net niet de juiste maat of stijl die jij nodig hebt of mooi vindt.

Je kan dus nu makkelijk zelf een kliko ombouw van hout maken aan de hand van de duidelijke bouwtekening die je hieronder kan downloaden.

Een kliko ombouw van steigerhout maken is niet alleen een goedkope oplossing, maar ook nog eens snel en makkelijk. Steigerhout voor een kliko ombouw laat zich makkelijk bewerken en kan je later ook nog voorzien van eventuele speciale verfwashes voor steigerhout.

Zo kan jij zelf een kliko ombouw van hout maken die je vervolgens ook nog eens helemaal aan kan passen aan jou eigen smaak.

Zelf een kliko ombouw maken

Nu jij op het punt staat om zelf een houten kliko ombouw te gaan maken is het handig om te weten op welke plek jij straks jou zelfgemaakte kliko ombouw wil plaatsen.

Misschien heb je ook al nagedacht over de houtsoort die jij wil gaan gebruiken voor het maken van een kliko ombouw van hout.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de bouwtekening voor het maken van een houten kliko ombouw downloaden en je kan aan de slag. Een kliko ombouw maken heeft niet alleen voordelen voor het uiterlijk van jou terras of tuin, maar het is ook een stuk hygiënischer in de zomermaanden.

Met de kliko ombouw bouwtekening kan jij in een korte tijd een goedkope kliko ombouw van hout zelf maken.

About doehetzelver

De site doehet-zelver bestaat sinds 2015. Wij zijn een site voornamelijk voor beginnende en ervaren klussers. Ons streven is om zoveel mogelijk plannen en projecten van verschillende categorieen te laten zien. Deze categorieen zullen zeer uiteenlopend zijn. U kunt hierbij denken aan bouwtekeningen van het maken van tuinbanken, loungesets, stoelen, steigerhouten meubels en wat al nog niet meer. (disclaimer: niet elke foto of video van deze website zit in het bouwtekeningen pakket. Het wordt gebruikt als inspiratie..Dit geldt tevens voor de pagina's waarnaar je doorklikt.) Ons streven is om voor iedere doelgroep de meest uitgebreide keuze aan klus inspiratie aan te bieden. Zo kan iedereen bij ons vinden wat hij zoekt. Wij zullen steeds het aanbod aan informatie vergroten om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

One Response to “Kliko ombouw zelf maken?”

  1. Carla

    Wilde graag de bouwtekening van de klikobak downloaden maar het lukt niet zie vanalles behalve de bouwtekening.
    Wil graag die van steigerhout.
    Alvast bedankt

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *