Kinderbed huisje zelf maken van hout met bouwtekening

Inleiding

Als beginnende doe-het-zelver heb je misschien al enkele kleine projecten voltooid, maar nu is het tijd om een grotere uitdaging aan te gaan.

In dit artikel gaan we je stap voor stap begeleiden bij het bouwen van een prachtig kinderbed in de vorm van een huisje, gemaakt van duurzaam Douglas hout.

Dit project zal niet alleen de creativiteit van je kind stimuleren, maar ook een unieke en gezellige slaapruimte creëren. Laten we beginnen!

Stap 1: Materialen en gereedschappen

Voordat je begint, is het belangrijk om alle benodigde materialen en gereedschappen bij de hand te hebben. Zorg ervoor dat je het volgende hebt:

 • Douglas houten planken
 • Schroeven en bouten
 • Schroevendraaier en boormachine
 • Zaag
 • Schuurpapier
 • Waterpas
 • Potlood en meetlint

Stap 2: Het ontwerp

Voordat je begint met zagen en monteren, moet je een duidelijk ontwerp hebben voor het kinderbed. Denk na over de afmetingen, de vorm van het huisje en eventuele extra functies die je wilt toevoegen, zoals ramen of een glijbaan. Teken je ontwerp op papier voordat je verder gaat.

Stap 3: Zagen en voorbereiden

Nu is het tijd om je Douglas hout op maat te zagen volgens het ontwerp. Zorg ervoor dat alle delen nauwkeurig zijn afgezaagd en schuur de ruwe randen glad. Dit zorgt ervoor dat het bed er niet alleen goed uitziet, maar ook veilig is voor je kind.

Stap 4: Monteren

Begin met het monteren van de basisstructuur van het bed. Dit omvat meestal het maken van het frame en de muren van het huisje. Zorg ervoor dat alles waterpas staat en stevig is bevestigd. Dit is het geraamte van het huisje waar je kleintje in zal slapen.

Stap 5: Details toevoegen

Nu kun je beginnen met het toevoegen van details aan het bed. Dit omvat bijvoorbeeld het maken van een deur en ramen. Geef je creativiteit de vrije loop en maak het bed zo uniek als je wilt. Je kunt zelfs schilderen of decoratieve elementen toevoegen om het bed nog specialer te maken.

Stap 6: Afwerking en veiligheid

Controleer grondig of alle schroeven en bouten stevig zijn vastgedraaid. Schuur alle ruwe plekken glad om splinters te voorkomen. Zorg ervoor dat het bed stabiel en veilig is voor je kind. Eventueel kun je nog een kindvriendelijke lak of beits aanbrengen om het hout te beschermen.

Stap 7: Inrichten

Conclusie

Het bouwen van een kinderbed in de vorm van een huisje van Douglas hout is een lonende en creatieve doe-het-zelf-uitdaging.

Met de juiste materialen, gereedschappen en een duidelijk ontwerp kun je een uniek slaapmeubel creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook de verbeelding van je kind zal stimuleren.

Veel plezier met dit project en geniet van het zien van de vreugde op het gezicht van je kleintje wanneer ze hun nieuwe huisvormige bed zien!

Kinderbed Huisje Zelf Maken: 7 Voordelen en Nadelen

Als beginnende doe-het-zelver sta je voor een boeiende uitdaging: het bouwen van een kinderbed in de vorm van een huisje.

Dit project biedt niet alleen een geweldige kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, maar het zal ook resulteren in een unieke en functionele toevoeging aan de kinderkamer.

Voordat je echter aan de slag gaat, is het belangrijk om zowel de voordelen als de nadelen van dit project te begrijpen. In dit artikel bespreken we zeven van beide.

Voordelen van het Zelf Maken van een Kinderbed Huisje

1. Uniek Ontwerp

Een van de grootste voordelen van het zelf maken van een kinderbed huisje is dat je volledige controle hebt over het ontwerp. Je kunt het bed aanpassen aan de voorkeuren van je kind en unieke details toevoegen die je in de winkel niet zou vinden.

2. Maatwerk

Ieder kind is anders, en een zelfgemaakt bed stelt je in staat om het bed op maat te maken voor de behoeften van je kind. Of het nu gaat om extra opbergruimte, een specifieke hoogte of andere aanpassingen, je kunt het bed precies maken zoals je wilt.

3. Duurzaamheid

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en nauwgezette bouwtechnieken kun je ervoor zorgen dat het kinderbed huisje duurzaam en langdurig is. Dit kan zelfs resulteren in een erfstuk dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

4. Kostenbesparing

Hoewel de initiële kosten van het bouwen van een kinderbed huisje misschien hoger zijn dan het kopen van een kant-en-klaar bed, kunnen de besparingen op lange termijn aanzienlijk zijn. Je hebt volledige controle over het budget en kunt kosten besparen door slimme keuzes te maken.

5. Creatieve Uitdaging

Dit project zal je creatieve vaardigheden aanspreken en je uitdagen om nieuwe dingen te leren. Het kan een lonende ervaring zijn om iets met je eigen handen te creëren en je vaardigheden te verbeteren.

6. Band met Je Kind

Het bouwproces kan een geweldige gelegenheid zijn om quality time door te brengen met je kind. Je kunt ze betrekken bij het ontwerpen en zelfs bij het bouwen, wat kan resulteren in mooie herinneringen en een sterke band.

7. Trots op Voltooiing

Wanneer je eindelijk je zelfgemaakte kinderbed huisje in de kinderkamer plaatst, zul je een gevoel van trots ervaren dat moeilijk te evenaren is. Het zien van het resultaat van je harde werk kan enorm bevredigend zijn.

Nadelen van het Zelf Maken van een Kinderbed Huisje

1. Tijdsintensief

Het bouwen van een kinderbed huisje kost tijd, vooral als je nieuw bent in het doe-het-zelven. Het project kan weken of zelfs maanden duren, afhankelijk van je ervaring en beschikbare tijd.

2. Technische Vaardigheden Vereist

Dit project vereist enige technische vaardigheden, zoals zagen, boren en schuren. Als je hier geen ervaring mee hebt, kan het leerproces uitdagend zijn.

3. Ruimte en Gereedschap

Je hebt voldoende ruimte en gereedschap nodig om het bed te bouwen. Als je hier niet over beschikt, kan het project complexer en duurder worden.

4. Initieel Kosten

Hoewel er kostenbesparingen op lange termijn kunnen zijn, kunnen de initiële kosten van materialen en gereedschappen hoog zijn, vooral als je kiest voor hoogwaardige materialen.

5. Geen Garantie voor Perfectie

Als beginner is het mogelijk dat het eindresultaat niet helemaal perfect is. Je moet bereid zijn om met eventuele onvolkomenheden om te gaan.

6. Onderhoud en Reparatie

Zelfgemaakte meubels kunnen onderhoud en reparaties vereisen na verloop van tijd. Het is belangrijk om hierop voorbereid te zijn en de nodige zorg te dragen voor het behoud van het bed.

7. Tijdinvestering

Het bouwen van het bed kan veel van je tijd en energie vergen, en het kan soms uitdagend zijn om het project volledig af te ronden, vooral als er andere verplichtingen zijn.

In conclusie biedt het zelf maken van een kinderbed huisje tal van voordelen, zoals maatwerk, creatieve uitdagingen en kostenbesparingen, maar het gaat ook gepaard met uitdagingen zoals tijdsinvestering, technische vaardigheden en initiële kosten.

Het is belangrijk om deze factoren af te wegen voordat je aan dit doe-het-zelf-project begint, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen op basis van je eigen behoeften en mogelijkheden.

Ongeacht je keuze, zal de glimlach op het gezicht van je kind bij het zien van hun nieuwe bed de inspanning zeker de moeite waard maken.

Kinderbed Huisje Zelf Maken: Welke Soorten Gereedschap Heb Je Nodig?

Als beginnende doe-het-zelver kan het maken van een kinderbed in de vorm van een huisje een spannend en bevredigend project zijn.

Het biedt niet alleen de mogelijkheid om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om een uniek meubelstuk te creëren voor de kinderkamer.

Voordat je echter aan de slag gaat, is het cruciaal om te begrijpen welk gereedschap je nodig hebt om dit project tot een succes te maken.

Hier bespreken we de essentiële gereedschappen die je moet hebben voor het bouwen van een kinderbed huisje.

1. Zaag

Een goede zaag is een onmisbaar gereedschap voor dit project. Je hebt een zaag nodig om het hout op maat te snijden voor verschillende delen van het bed, zoals de zijkanten, het hoofdbord en het voeteneinde. Er zijn verschillende soorten zagen beschikbaar, waaronder handzagen en elektrische cirkelzagen. De keuze hangt af van je voorkeur en ervaringsniveau.

2. Boormachine en Schroeven

Een boormachine is noodzakelijk om gaten te boren voor schroeven en bouten. Hiermee kun je verschillende delen van het bed stevig aan elkaar bevestigen. Zorg ervoor dat je de juiste schroeven en bouten hebt die geschikt zijn voor houtbewerking. Het is handig om een verscheidenheid aan schroeven van verschillende lengtes bij de hand te hebben.

3. Schuurpapier en Schuurmachine

Om ervoor te zorgen dat het bed er niet alleen goed uitziet, maar ook veilig is voor je kind, moet je alle ruwe randen glad schuren. Schuurpapier en eventueel een schuurmachine zijn essentiële gereedschappen voor het afronden van het hout en het verwijderen van splinters.

4. Waterpas

Een waterpas is van groot belang om ervoor te zorgen dat alle delen van het bed waterpas en recht staan. Dit is cruciaal om stabiliteit en veiligheid te garanderen. Met een waterpas kun je ervoor zorgen dat je bed geen wiebels heeft.

5. Meetlint en Potlood

Nauwkeurige metingen zijn van vitaal belang bij het bouwen van een kinderbed huisje. Een meetlint en een potlood helpen je bij het markeren van de juiste snijlijnen en boorgaten. Zorg ervoor dat je metingen precies zijn om problemen tijdens de montage te voorkomen.

6. Hamer

Een hamer is handig voor het vastzetten van spijkers en andere bevestigingsmaterialen. Hoewel je hoofdzakelijk schroeven en bouten zult gebruiken, kan een hamer van pas komen voor specifieke taken.

7. Klemmen

Klemmen zijn nuttig om de verschillende delen van het bed op hun plaats te houden terwijl je ze bevestigt. Ze zorgen voor stabiliteit en precisie tijdens het bouwproces. Klemmen zijn vooral handig bij het monteren van grotere delen.

8. Veiligheidsuitrusting

Veiligheid staat voorop bij elke doe-het-zelf-onderneming. Zorg ervoor dat je beschikt over veiligheidsuitrusting, zoals een veiligheidsbril en gehoorbescherming, om jezelf te beschermen tegen stof, splinters en lawaai tijdens het werken.

9. Houtlijm (Optioneel)

Hoewel schroeven en bouten de belangrijkste bevestigingsmiddelen zijn, kan houtlijm extra stevigheid bieden. Het is een optionele keuze, maar kan helpen om de structuur van het bed te versterken.

10. Verf of Beits (Optioneel)

Als je je kinderbed een afgewerkte uitstraling wilt geven, kun je overwegen om verf of beits te gebruiken. Dit is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het beschermt ook het hout tegen slijtage.

Nu je op de hoogte bent van de essentiële gereedschappen die je nodig hebt om een kinderbed huisje te bouwen, kun je met vertrouwen aan dit project beginnen.

Onthoud dat de keuze van materialen en gereedschappen invloed heeft op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct.

Zorg ervoor dat je investeert in hoogwaardige materialen en neem de tijd om nauwkeurig te meten en te werken.

Met geduld en zorgvuldigheid kun je een prachtig kinderbed huisje creëren dat zowel functioneel als aantrekkelijk is voor je kind.

Veel succes met je doe-het-zelf-project!

Kinderbed Huisje Zelf Maken: Hoeveel Personen Heb Je Nodig?

Als beginnende doe-het-zelver is het bouwen van een kinderbed in de vorm van een huisje een opwindend project dat je creativiteit en vaardigheden kan uitdagen.

Een van de vragen die vaak opkomt bij dit soort projecten is: “Hoeveel personen heb je nodig om dit te doen?”

In dit artikel zullen we dit vraagstuk onderzoeken en je inzicht geven in hoeveel hulp je kunt gebruiken bij het maken van een kinderbed huisje.

1. Zelfstandig Bouwen

Laten we beginnen met de mogelijkheid om het kinderbed huisje helemaal zelfstandig te bouwen. Hoewel het technisch gezien mogelijk is om dit project alleen aan te pakken, zijn er enkele belangrijke factoren om te overwegen:

 • Ervaring: Als je al ervaring hebt met houtbewerking en eerdere doe-het-zelf-projecten, kun je overwegen om het bed zelf te maken. Ervaren doe-het-zelvers hebben vaak de nodige vaardigheden en het vertrouwen om een project van deze omvang alleen aan te pakken.
 • Complexiteit: Het ontwerp en de grootte van het kinderbed huisje zullen de complexiteit van het project beïnvloeden. Als het bed relatief eenvoudig is, is het waarschijnlijk haalbaarder om het alleen te doen. Maar als het ontwerp ingewikkeld is of als het bed groot is, kan het handiger zijn om hulp in te schakelen.
 • Tijd en Geduld: Het bouwen van een kinderbed huisje kan tijdrovend zijn, vooral als je alleen werkt. Je moet bereid zijn om de tijd te nemen en geduld te hebben tijdens het proces.
 • Fysieke Capaciteit: Het tillen en monteren van houten panelen en andere onderdelen kan fysiek veeleisend zijn. Zorg ervoor dat je over de fysieke capaciteit beschikt om dit alleen te doen.

2. Samenwerken met één Persoon

Het bouwen van een kinderbed huisje met één andere persoon kan veel voordelen hebben. Hier zijn enkele redenen waarom samenwerken met een partner of vriend handig kan zijn:

 • Hulp bij Tillen: Grote panelen en zware onderdelen kunnen moeilijk alleen te hanteren zijn. Met een partner kun je samenwerken om het werk te vergemakkelijken en het tillen te vereenvoudigen.
 • Nauwkeurigheid bij Metingen: Het hebben van een tweede paar ogen kan helpen bij het nauwkeurig meten en markeren van de houten delen, waardoor fouten worden voorkomen.
 • Efficiëntie: Samenwerken kan het bouwproces versnellen, omdat één persoon bijvoorbeeld de ene kant van het bed kan vasthouden terwijl de ander schroeven aanbrengt.
 • Veiligheid: Het is vaak veiliger om met iemand anders te werken, vooral als het gaat om het tillen van zware objecten of het gebruik van gereedschap.

3. Teamwerk met Meer dan één Persoon

Voor grotere projecten met ingewikkelde ontwerpen kan het samenwerken met meerdere mensen zeer voordelig zijn. Hier zijn enkele redenen waarom:

 • Verdeling van Taken: Met een team kunnen taken worden verdeeld op basis van individuele vaardigheden. Dit kan de efficiëntie verhogen en ervoor zorgen dat elke taak goed wordt uitgevoerd.
 • Snellere Vooruitgang: Met meerdere mensen kan het bouwproces aanzienlijk sneller verlopen, waardoor je eerder het eindresultaat kunt bewonderen.
 • Ondersteuning en Ideeën: Teamleden kunnen elkaar ondersteunen en creatieve ideeën delen om het bed nog unieker te maken.
 • Veiligheid: Het werken met anderen verhoogt over het algemeen de veiligheid, omdat er altijd iemand in de buurt is om te helpen in geval van nood.

Conclusie

De vraag “Hoeveel personen heb je nodig om een kinderbed huisje te bouwen?” heeft geen eenduidig antwoord.

Het hangt af van verschillende factoren, waaronder je eigen ervaring, het ontwerp van het bed en je fysieke capaciteiten.

Voor de meeste beginners is samenwerken met minstens één andere persoon een verstandige keuze. Dit kan het proces efficiënter en veiliger maken.

Als je over voldoende ervaring en vaardigheden beschikt, kun je echter overwegen om het alleen te doen.

Ongeacht de keuze die je maakt, vergeet niet om altijd veiligheidsmaatregelen te volgen en plezier te hebben tijdens het bouwen van je kinderbed huisje. Het uiteindelijke resultaat zal zeker de moeite waard zijn!

Kinderbed Huisje Zelf Maken en Onderhouden: 10 Tips

Als beginnende doe-het-zelver is het maken van een kinderbed in de vorm van een huisje een prachtig project dat niet alleen je creatieve vaardigheden zal uitdagen, maar ook een uniek stuk meubilair voor de kinderkamer zal creëren.

Nadat je dit opwindende project hebt voltooid, is het echter van essentieel belang om te weten hoe je het kinderbed huisje goed kunt onderhouden, zodat het langdurig en veilig kan worden gebruikt.

Hier zijn 10 waardevolle tips om je te helpen bij het maken en onderhouden van je kinderbed huisje.

1. Kies Duurzaam Materiaal

Bij het bouwen van je kinderbed huisje is het belangrijk om duurzaam materiaal te kiezen, bij voorkeur hout van goede kwaliteit zoals Douglas hout. Hoewel duurder dan sommige andere opties, zal dit hout langer meegaan en beter bestand zijn tegen slijtage.

2. Plan Grondig

Neem de tijd om je project grondig te plannen voordat je begint. Dit omvat het maken van nauwkeurige metingen, het opstellen van een gedetailleerd ontwerp en het verzamelen van alle benodigde materialen en gereedschappen.

3. Veiligheid Voorop

Veiligheid is van het grootste belang, vooral als het gaat om een meubelstuk voor kinderen. Zorg ervoor dat je tijdens het bouwproces altijd veiligheidsbrillen en gehoorbescherming draagt, en houd gereedschappen buiten het bereik van kinderen.

4. Werk Stap voor Stap

Volg het bouwplan stap voor stap en neem de tijd om elke taak zorgvuldig uit te voeren. Door haasten kunnen fouten ontstaan die later problemen kunnen veroorzaken.

5. Afwerking met Zorg

Nadat het bed is gebouwd, besteed aandacht aan de afwerking. Schuur alle ruwe randen glad om splinters te voorkomen en gebruik kindvriendelijke lak, verf of beits om het hout te beschermen en het bed een aantrekkelijke uitstraling te geven.

6. Controleer Regelmatig op Veiligheid

Naarmate je kind het bed begint te gebruiken, is het belangrijk om regelmatig te controleren op mogelijke veiligheidsproblemen. Controleer schroeven en bouten, zorg ervoor dat er geen losse onderdelen zijn en inspecteer het hout op tekenen van slijtage.

7. Onderhoud en Reiniging

Houd het kinderbed huisje schoon en vrij van stof en vuil. Gebruik een vochtige doek om regelmatig af te nemen en vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die de afwerking kunnen beschadigen.

8. Vermijd Overbelasting

Instrueer je kind om het bed niet te gebruiken voor activiteiten die het ontwerp niet kan weerstaan, zoals springen of klauteren. Overbelasting kan tot schade leiden.

9. Repareer Tijdig

Als je enige schade of verslechtering opmerkt, repareer dit dan onmiddellijk. Dit kan het vervangen van losse schroeven, het schuren van ruwe plekken of het bijwerken van de afwerking omvatten.

10. Stimuleer Verantwoordelijkheid

Leer je kinderen verantwoordelijkheid voor hun meubilair door hen te betrekken bij het onderhoudsproces. Ze kunnen helpen met eenvoudige taken zoals afstoffen en het opruimen van speelgoed om het bed in goede staat te houden.

Conclusie

Het bouwen van een kinderbed huisje is een opwindend en creatief project dat je zowel voldoening als een functioneel meubelstuk voor de kinderkamer biedt. Door duurzaam materiaal te kiezen, veiligheidsmaatregelen te nemen, nauwgezet te plannen en aandacht te besteden aan onderhoud, kun je ervoor zorgen dat het bed langdurig en veilig wordt gebruikt. Met deze 10 tips ben je goed op weg naar een succesvol doe-het-zelf-project en een tevreden kind dat geniet van zijn of haar nieuwe kinderbed huisje. Veel succes en plezier met je bouw- en onderhoudsproject!

Kinderbed Huisje Zelf Maken van Het Beste Hout: Bouwtekeningen en Extra Bonussen bij Freds Bouwtekeningen

Het maken van een kinderbed in de vorm van een huisje kan een fantastisch en lonend project zijn voor beginnende doe-het-zelvers.

Met het juiste hout, de juiste bouwtekening en een gedetailleerd stappenplan kun je een meubelstuk creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook een blikvanger in de kinderkamer.

In dit artikel zullen we bespreken waarom het kiezen van het beste hout, het gebruik van de bouwtekening van Freds bouwtekeningen en het volgen van een nauwkeurig stappenplan van cruciaal belang zijn voor het succes van dit project.

We zullen ook enkele van de extra bonussen van Freds bouwtekeningen verkennen, zoals Dawg CAD en Doehetzelf Winst.

Het Belang van het Juiste Hout

Voordat je begint met het bouwen van het kinderbed huisje, is het van vitaal belang om het beste hout te kiezen.

De keuze van het hout heeft invloed op de duurzaamheid, uitstraling en veiligheid van het eindproduct.

Veel doe-het-zelvers geven de voorkeur aan Douglas hout vanwege zijn duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Het hout moet vrij zijn van knoesten en scheuren en goed zijn gedroogd om kromtrekken te voorkomen.

Het Belang van een Gedetailleerde Bouwtekening

Een gedetailleerde bouwtekening is de ruggengraat van je project. Freds bouwtekeningen bieden een schat aan bouwplannen en -ideeën, waaronder die voor kinderbedden huisje. De voordelen van het gebruik van een bouwtekening van Freds bouwtekeningen zijn:

 • Nauwkeurigheid: De tekeningen zijn nauwkeurig en bevatten alle benodigde metingen en specificaties, waardoor je giswerk kunt elimineren.
 • Tijdbesparing: Een goede bouwtekening bespaart je tijd die je anders zou besteden aan het maken van je eigen ontwerp en metingen.
 • Efficiëntie: Je kunt je volledig richten op het bouwproces zonder je zorgen te maken over ontwerpdetails, wat de efficiëntie ten goede komt.
 • Veiligheid: Met een gedetailleerde bouwtekening kun je er zeker van zijn dat je bed voldoet aan veiligheidsnormen.

Het Belang van een Stappenplan

Naast een bouwtekening is een stapsgewijs plan van groot belang. Dit helpt je om georganiseerd te blijven en de verschillende stappen van het bouwproces in de juiste volgorde uit te voeren. Hier is een voorbeeld van een eenvoudig stappenplan voor het maken van een kinderbed huisje:

Stap 1: Materialen en gereedschappen verzamelen

 • Controleer of je alle benodigde materialen en gereedschappen hebt, zoals het geselecteerde hout, schroeven, schuurpapier, boormachine en zaag.

Stap 2: Bouw het bedframe

 • Volg de instructies op de bouwtekening om het bedframe te assembleren. Zorg ervoor dat alle metingen nauwkeurig zijn.

Stap 3: Voeg de huisjesdetails toe

 • Monteer de zijpanelen, het dak en eventuele andere details zoals ramen en deuren volgens de bouwtekening.

Stap 4: Afwerking

 • Schuur alle ruwe randen glad en breng indien gewenst verf, beits of lak aan om het hout te beschermen en het bed een afgewerkte uitstraling te geven.

Stap 5: Test en inspectie

 • Controleer het bed grondig om ervoor te zorgen dat alles stevig is gemonteerd en veilig is voor gebruik.

De Extra Bonussen van Freds Bouwtekeningen

Freds bouwtekeningen bieden niet alleen bouwtekeningen, maar ook enkele handige extra’s voor doe-het-zelvers. Hier zijn enkele van de extra bonussen die je kunt verwachten:

 • Dawg CAD: Dit is een CAD-software waarmee je je eigen bouwplannen en ontwerpen kunt maken. Het is een waardevol hulpmiddel voor mensen die graag hun eigen creaties willen ontwerpen en plannen.
 • Doehetzelf Winst: Dit bonusmateriaal leert je hoe je geld kunt verdienen met je doe-het-zelfprojecten. Het biedt tips en strategieën voor het verkopen van je zelfgemaakte meubels en ambachten.
 • Meer Bouwtekeningen: Naast kinderbedden huisje omvat Freds bouwtekeningen een breed scala aan andere projecten, van meubels tot schuren en tuinconstructies.

In conclusie, het maken van een kinderbed huisje is een lonend doe-het-zelf-project voor beginners.

Door het beste hout te kiezen, gebruik te maken van een gedetailleerde bouwtekening van Freds bouwtekeningen en een goed stappenplan te volgen, kun je een prachtig en duurzaam meubelstuk creëren voor de kinderkamer.

De extra bonussen zoals Dawg CAD en Doehetzelf Winst kunnen je helpen om je doe-het-zelfvaardigheden verder te ontwikkelen en zelfs geld te verdienen met je projecten. Ga aan de slag en geniet van het bouwen van je eigen kinderbed huisje!

bedstee maken

About doehetzelver

De site doehet-zelver bestaat sinds 2015. Wij zijn een site voornamelijk voor beginnende en ervaren klussers. Ons streven is om zoveel mogelijk plannen en projecten van verschillende categorieen te laten zien. Deze categorieen zullen zeer uiteenlopend zijn. U kunt hierbij denken aan bouwtekeningen van het maken van tuinbanken, loungesets, stoelen, steigerhouten meubels en wat al nog niet meer. (disclaimer: niet elke foto of video van deze website zit in het bouwtekeningen pakket. Het wordt gebruikt als inspiratie..Dit geldt tevens voor de pagina's waarnaar je doorklikt.) Ons streven is om voor iedere doelgroep de meest uitgebreide keuze aan klus inspiratie aan te bieden. Zo kan iedereen bij ons vinden wat hij zoekt. Wij zullen steeds het aanbod aan informatie vergroten om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *