BBQ Overkapping maak je gewoon zelf

Een Perfecte Zomer: Bouw Je Eigen BBQ Overkapping met Gemak

De zon schijnt fel aan de hemel, het geluid van sissend vlees vult de lucht, en vrienden en familie genieten van een heerlijke maaltijd in de open lucht.

Dat is het beeld dat veel mensen voor ogen hebben wanneer ze dromen van een BBQ-overkapping in hun eigen achtertuin.

Voor beginnende doe-het-zelvers en klussers kan het idee om zo’n overkapping te bouwen ontmoedigend lijken, maar met de juiste begeleiding en de juiste bouwtekeningen is het haalbaarder dan je denkt.

In dit artikel gaan we dieper in op het proces van het bouwen van je eigen BBQ-overkapping en bieden we je de mogelijkheid om een gedetailleerde bouwtekening te downloaden om je op weg te helpen.

De Voordelen van een BBQ Overkapping

Voordat we dieper ingaan op het bouwproces, laten we eens kijken naar enkele voordelen van het hebben van een BBQ-overkapping in je achtertuin:

1. Bescherming tegen Weersinvloeden: Met een BBQ-overkapping hoef je je geen zorgen te maken over regen of fel zonlicht dat je buitenactiviteiten verstoort. Je kunt het hele jaar door genieten van je barbecue, ongeacht het weer.

2. Creëer een Gezellige Ruimte: Een BBQ-overkapping biedt een gezellige, schaduwrijke ruimte waar vrienden en familie kunnen samenkomen. Voeg wat comfortabele stoelen en tafels toe en je hebt de perfecte plek voor informele bijeenkomsten.

3. Verhoog de Woningwaarde: Het toevoegen van een BBQ-overkapping kan de waarde van je huis verhogen. Potentiële kopers zullen de extra leefruimte in de buitenlucht zeker waarderen.

4. Zelfexpressie: Het bouwen van je eigen BBQ-overkapping geeft je de kans om je creativiteit en persoonlijke smaak tot uiting te brengen. Je kunt het ontwerp aanpassen aan je eigen stijl en behoeften.

De Bouw van een BBQ Overkapping

Stap 1: Planning en Ontwerp

Het bouwproces begint met een grondige planning en ontwerp. Denk na over de locatie van de overkapping, de gewenste grootte en het materiaal dat je wilt gebruiken. Maak schetsen en overweeg hoe de overkapping in je tuin past. Dit is het moment om creatief te zijn en te bedenken hoe je je droom-BBQ-overkapping wilt hebben.

Stap 2: Materialen en Gereedschappen

Voordat je aan de slag gaat, moet je alle benodigde materialen en gereedschappen verzamelen. Dit omvat hout, schroeven, beton, dakbedekking, en verschillende handgereedschappen. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden hebt voordat je begint.

Stap 3: Bouw de Basis

Begin met het bouwen van de basis van de overkapping. Dit omvat het graven van gaten voor de fundering, het plaatsen van betonnen pijlers en het leggen van de vloer. Zorg ervoor dat de basis stevig en waterpas is.

Stap 4: Frame en Dak

Na het voltooien van de basis, ga je verder met het bouwen van het frame van de overkapping. Hier komt nauwkeurigheid om de hoek kijken, aangezien het frame de structuur van de overkapping vormt. Zorg ervoor dat alles recht en stabiel is voordat je doorgaat naar het dak.

Stap 5: Afwerking en Decoratie

De laatste stap omvat de afwerking en decoratie van je BBQ-overkapping. Voeg de dakbedekking toe, verf het hout in de gewenste kleur, en voeg eventuele extra’s toe, zoals verlichting of een ventilatiesysteem. Dit is het moment om je persoonlijke stempel op het project te drukken.

Download je Bouwtekening

Om je te helpen bij dit spannende project, bieden we je de mogelijkheid om een gedetailleerde bouwtekening te downloaden.

Deze tekening bevat stap-voor-stap instructies, materiaallijsten en diagrammen om je te begeleiden bij elke fase van de bouw.

Met deze tekening bij de hand, zul je merken dat het bouwen van je eigen BBQ-overkapping een haalbare en lonende onderneming is.

Met de juiste planning, toewijding en begeleiding kun je je droom van een eigen BBQ-overkapping werkelijkheid laten worden.

Geniet van heerlijke barbecues en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie in je eigen buitenparadijs.

Aarzel niet om te beginnen met bouwen en maak deze zomer onvergetelijk!

BBQ Overkapping Bouwtekening Downloaden en Zelf Maken: 10 Voordelen en Nadelen

Als beginnende doe-het-zelver sta je wellicht voor de uitdaging om je eigen BBQ overkapping te bouwen.

Het is een project dat veel voldoening kan geven en je buitenruimte kan transformeren, maar het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je begint.

In dit artikel bespreken we de voordelen en nadelen van het downloaden van BBQ overkapping bouwtekeningen en het zelf maken van zo’n overkapping.

Voordelen van het Zelf Maken van een BBQ Overkapping

1. Kostenbesparing: Het zelf bouwen van een BBQ overkapping kan aanzienlijk goedkoper zijn dan het inhuren van professionals. Je bespaart op arbeidskosten en kunt materialen kiezen die binnen je budget passen.

2. Aanpassingsvermogen: Als je zelf bouwt, kun je de overkapping aanpassen aan jouw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Je hebt de volledige controle over het ontwerp.

3. Persoonlijke Voldoening: Het voltooien van een doe-het-zelfproject zoals dit geeft een gevoel van trots en voldoening. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te ontwikkelen.

4. Leerervaring: Je kunt veel leren over bouwtechnieken, gereedschappen en materialen door dit project aan te pakken. Deze kennis kan van pas komen bij toekomstige projecten.

5. Unieke Creatie: Je kunt een BBQ overkapping creëren die uniek is voor jouw woning en tuin, waardoor je een persoonlijk tintje toevoegt aan je buitenruimte.

6. Verbeterde Functionaliteit: Met een op maat gemaakte overkapping kun je de functionaliteit van je buitenruimte verbeteren. Je kunt schaduw creëren, barbecueën in alle weersomstandigheden en extra opslagruimte toevoegen.

7. Trots van Eigenaarschap: Het zelf bouwen van een BBQ overkapping geeft je een gevoel van eigenaarschap en controle over je woning.

8. Potentiële Woningwaarde: Een goed gebouwde en aantrekkelijke overkapping kan de waarde van je woning verhogen, wat een voordeel kan zijn als je ooit besluit te verkopen.

9. Praktische Vaardigheden: Het ontwikkelen van praktische vaardigheden zoals timmerwerk, metselwerk en dakbedekking kan nuttig zijn in het dagelijks leven.

10. Buiten Genieten: Met een BBQ overkapping kun je het hele jaar door van je buitenruimte genieten, ongeacht het weer.

Nadelen van het Zelf Maken van een BBQ Overkapping

1. Tijdsintensief: Het bouwen van een BBQ overkapping kan veel tijd in beslag nemen, vooral als je een beginner bent. Je moet geduldig zijn en bereid zijn om te leren.

2. Vereist Vaardigheden: Het is belangrijk om enige basiskennis van bouwtechnieken en gereedschappen te hebben voordat je aan dit project begint. Anders loop je het risico op fouten.

3. Fysieke Inspanning: Het bouwen van een overkapping kan fysiek veeleisend zijn. Zware materialen tillen en werken op hoogtes kunnen uitdagend zijn.

4. Risico op Fouten: Als beginner loop je het risico op fouten, wat kan leiden tot extra kosten en frustratie.

5. Vergunningen en Codes: Het kan zijn dat je vergunningen en bouwcodes moet volgen, afhankelijk van je locatie. Het niet naleven van deze regels kan leiden tot juridische problemen.

6. Weersinvloeden: Het weer kan een belangrijke rol spelen bij het bouwproces. Regen, wind en extreme temperaturen kunnen het moeilijk maken om vooruitgang te boeken.

7. Kosten van Gereedschap: Het kan nodig zijn om speciale gereedschappen aan te schaffen of te huren, wat extra kosten met zich meebrengt.

8. Gebrek aan Garantie: Als je zelf bouwt, heb je geen garantie op het werk zoals je dat wel zou hebben bij het inhuren van professionals.

9. Bouwstress: Het bouwproces kan stressvol zijn, vooral als je onverwachte problemen tegenkomt. Het is belangrijk om hierop voorbereid te zijn.

10. Onderhoud: Een zelfgebouwde BBQ overkapping vereist mogelijk meer onderhoud dan een professioneel gebouwde overkapping om de duurzaamheid te waarborgen.

Het is essentieel om deze voordelen en nadelen zorgvuldig af te wegen voordat je besluit om een BBQ overkapping zelf te bouwen.

Als je bereid bent om de uitdaging aan te gaan, kan het een lonende en leerzame ervaring zijn.

Zorg ervoor dat je goed onderzoek doet, de juiste bouwtekeningen hebt en over de nodige vaardigheden beschikt voordat je begint.

Met de juiste aanpak kun je genieten van heerlijke barbecues onder je zelfgemaakte overkapping en trots zijn op je prestatie als doe-het-zelver.

BBQ Overkapping Bouwtekening Downloaden en Zelf Maken: Welke Gereedschappen Heb Je Nodig?

Voor beginnende doe-het-zelvers is het bouwen van een BBQ overkapping een spannende en lonende uitdaging.

Het biedt niet alleen de kans om je eigen buitenruimte te verbeteren, maar ook om nieuwe vaardigheden te leren en een gevoel van trots en voldoening te ervaren.

Een cruciaal aspect van dit project is het juiste gereedschap.

In dit artikel bespreken we de verschillende soorten gereedschap die je nodig hebt om een BBQ overkapping te bouwen nadat je de bouwtekening hebt gedownload.

1. Meetgereedschappen

Voordat je begint met de bouw van je BBQ overkapping, moet je zorgen voor nauwkeurige metingen en uitlijning. Hier zijn enkele meetgereedschappen die van pas zullen komen:

 • Rolmaat: Gebruik een rolmaat om lengtes en breedtes te meten. Het is een eenvoudig maar essentieel instrument voor nauwkeurige metingen.
 • Waterpas: Een waterpas is cruciaal om te controleren of oppervlakken recht en in het juiste niveau zijn.
 • Krijtlijn: Voor het markeren van lijnen op grote oppervlakken, zoals vloeren of muren, is een krijtlijn handig om rechte lijnen te tekenen.

2. Handgereedschappen

Handgereedschappen zijn onmisbaar voor diverse taken bij het bouwen van een BBQ overkapping. Hier zijn enkele veelgebruikte handgereedschappen:

 • Zaag: Een goede zaag is essentieel om hout op maat te snijden. Een cirkelzaag, decoupeerzaag of handzaag kan allemaal van pas komen, afhankelijk van het type werk.
 • Hamer: Een hamer wordt gebruikt voor het inslaan van spijkers en het bevestigen van verschillende componenten.
 • Beitel: Een beitel is handig om hout uit te hollen of hoeken te creëren.
 • Schroevendraaiers: Zowel platte als kruiskopschroevendraaiers zijn nodig voor het vastdraaien van schroeven en bevestigen van hardware.
 • Schuurpapier en schuurmachine: Deze zijn nodig om hout glad te maken en ruwe randen af te werken.
 • IJzerzaag: Als je metalen onderdelen moet snijden, is een ijzerzaag een waardevol hulpmiddel.

3. Elektrisch Gereedschap

Elektrisch gereedschap kan de efficiëntie van je werk aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele veelvoorkomende elektrische gereedschappen die handig zijn bij het bouwen van een BBQ overkapping:

 • Boormachine: Een boormachine is essentieel voor het boren van gaten voor schroeven, bouten of ankers. Zorg ervoor dat je een verscheidenheid aan boorbits hebt om verschillende materialen te kunnen bewerken.
 • Elektrische schroevendraaier: Dit gereedschap maakt het schroeven veel gemakkelijker en sneller dan handmatig schroeven.
 • Cirkelzaag: Als je veel hout moet zagen, kan een elektrische cirkelzaag de klus aanzienlijk versnellen.
 • Schuurmachine: Een schuurmachine met verschillende schuurkorrels is handig om hout glad te maken en af te werken.
 • Elektrische multitool: Een elektrische multitool is veelzijdig en kan worden gebruikt voor het schuren, snijden en zagen van verschillende materialen.

4. Bevestigingsmiddelen

Om alle onderdelen van je BBQ overkapping stevig bij elkaar te houden, heb je diverse bevestigingsmiddelen nodig:

 • Schroeven en spijkers: Zorg voor een assortiment schroeven en spijkers in verschillende lengtes en maten om aan je behoeften te voldoen.
 • Bouten en moeren: Voor zwaardere constructies zijn bouten en moeren nodig om componenten stevig aan elkaar te koppelen.
 • Ankers: Als je de overkapping aan de grond wilt bevestigen, zijn ankers nodig om stabiliteit te bieden.

5. Veiligheidsuitrusting

Veiligheid staat voorop bij elke doe-het-zelfklus. Zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsuitrusting hebt, waaronder:

 • Veiligheidsbril: Bescherm je ogen tegen stof, splinters en rondvliegende deeltjes.
 • Gehoorbescherming: Bij gebruik van elektrisch gereedschap is gehoorbescherming belangrijk om gehoorschade te voorkomen.
 • Stofmasker: Voorkom het inademen van schadelijk stof door een stofmasker te dragen.
 • Handschoenen: Bescherm je handen tegen snijwonden, splinters en blaren met geschikte werkhandschoenen.

6. Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Naast algemene veiligheidsuitrusting is het belangrijk om de juiste PBM te dragen, zoals geschikte kleding en schoenen, om jezelf te beschermen tegen mogelijke verwondingen tijdens het werk.

Conclusie

Het bouwen van je eigen BBQ overkapping is een geweldig project voor beginnende doe-het-zelvers, maar het is essentieel om de juiste gereedschappen te hebben voordat je begint.

Met meetgereedschappen, handgereedschappen, elektrisch gereedschap, bevestigingsmiddelen en veiligheidsuitrusting ben je goed voorbereid om aan de slag te gaan.

Zorg ervoor dat je de bouwtekening grondig bestudeert voordat je begint, en volg de instructies nauwkeurig.

Met de juiste tools en de nodige voorbereiding kun je binnenkort genieten van heerlijke barbecues onder je zelfgemaakte overkapping.

 

BBQ Overkapping Bouwtekening Downloaden en Van Hout Maken: Geschikt voor Hoeveel Personen?

Als beginnende doe-het-zelver ben je wellicht op zoek naar een geweldig project om je vaardigheden te ontwikkelen en je buitenruimte te verbeteren.

Het bouwen van een BBQ overkapping van hout is een uitstekende keuze, maar je vraagt je misschien af hoeveel personen deze overkapping kan herbergen.

In dit artikel gaan we dieper in op dit onderwerp en bieden we waardevolle informatie over het bouwproces en de capaciteit van een houten BBQ overkapping.

De Voordelen van een Houten BBQ Overkapping

Voordat we ingaan op de capaciteit, laten we eens kijken naar enkele voordelen van het kiezen voor een houten BBQ overkapping:

1. Natuurlijke Uitstraling: Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor het perfect past in de meeste buitenomgevingen. Het geeft je overkapping een klassieke en gezellige sfeer.

2. Duurzaamheid: Met de juiste behandeling en onderhoud kan een houten BBQ overkapping jarenlang meegaan. Hout is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan goed tegen een stootje.

3. Aanpasbaarheid: Houten overkappingen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan je specifieke wensen en ruimte. Je kunt het ontwerp, de grootte en de afwerking aanpassen om aan je behoeften te voldoen.

4. Milieuvriendelijk: Hout is een hernieuwbaar materiaal, en als je kiest voor duurzaam geproduceerd hout, kun je een milieuvriendelijke keuze maken.

5. Isolatie: Hout heeft natuurlijke isolerende eigenschappen, wat betekent dat je in je overkapping het hele jaar door kunt genieten, zelfs bij kouder weer.

Capaciteit van een Houten BBQ Overkapping

De capaciteit van je houten BBQ overkapping hangt af van verschillende factoren, waaronder de afmetingen en het ontwerp van de overkapping, de beschikbare ruimte in je tuin en het soort meubels dat je wilt plaatsen.

1. Afmetingen en Ontwerp: De grootte van je overkapping wordt bepaald door de afmetingen en het ontwerp dat je kiest. Als je een eenvoudige overkapping wilt met slechts ruimte voor een barbecue en een kleine eettafel, kan een kleinere overkapping voldoende zijn. Als je echter van plan bent om een volledige buitenkeuken en eetruimte te creëren, moet je een grotere overkapping overwegen.

2. Meubels: De keuze van je tuinmeubilair heeft invloed op de capaciteit van je overkapping. Als je een grote eettafel en veel stoelen wilt plaatsen, heb je meer ruimte nodig dan wanneer je slechts een paar loungestoelen en een kleine tafel wilt gebruiken.

3. Beschikbare Ruimte: De beschikbare ruimte in je tuin is een beperkende factor. Meet de beschikbare ruimte zorgvuldig en houd rekening met de ruimte die je nodig hebt om comfortabel rond de meubels te bewegen.

4. Functionaliteit: Bedenk welke activiteiten je onder je overkapping wilt kunnen doen. Wil je alleen barbecueën en buiten eten, of wil je ook een loungedeel en misschien zelfs een bar? Dit zal de capaciteit en het ontwerp beïnvloeden.

BBQ Overkapping maak je gewoon zelf met een handige bouwplan

Hoeveel Personen Kan een Houten BBQ Overkapping Gemiddeld Herbergen?

Om een idee te krijgen van de capaciteit van een houten BBQ overkapping, laten we enkele algemene richtlijnen bekijken:

 • Een compacte houten overkapping met een kleine eettafel en vier stoelen kan comfortabel plaats bieden aan 4-6 personen.
 • Een grotere overkapping met een grotere eettafel voor 6-8 personen biedt een ruimere eetervaring.
 • Als je een loungedeel wilt toevoegen, moet je de beschikbare ruimte aanpassen om voldoende zitplaatsen en bewegingsruimte te bieden.
 • Voor speciale gelegenheden zoals feestjes of familiebijeenkomsten kun je tijdelijke zitplaatsen toevoegen, zoals inklapbare stoelen en tafels.

Het is belangrijk om rekening te houden met je specifieke behoeften en de beschikbare ruimte bij het bepalen van de capaciteit van je BBQ overkapping. Denk ook aan comfort en functionaliteit; je wilt voldoende ruimte hebben om te bewegen en te genieten van de buitenruimte zonder dat het te krap wordt.

Conclusie

Een houten BBQ overkapping is een uitstekende aanvulling op je buitenruimte, en de capaciteit ervan hangt af van verschillende factoren, waaronder de afmetingen, het ontwerp, de meubels en de beschikbare ruimte.

Het is belangrijk om je behoeften en wensen zorgvuldig te overwegen voordat je begint met bouwen.

Met de juiste bouwtekening, het juiste gereedschap en een goed ontwerp kun je een houten BBQ overkapping creëren die perfect past bij jou en je gasten, zodat je optimaal kunt genieten van de buitenlucht.

BBQ Overkapping Bouwtekening Downloaden en Zelf Maken: De Weg naar Een Perfecte Outdoor Ervaring

Voor de enthousiaste doe-het-zelver is er geen beter project dan het bouwen van je eigen BBQ overkapping.

Het biedt niet alleen een kans om je vaardigheden te verbeteren, maar ook om een gezellige buitenruimte te creëren waar je vrienden en familie kunt ontvangen voor heerlijke barbecues en ontspannen avonden.

In dit artikel gaan we dieper in op het proces van het zelf maken van een BBQ overkapping en bespreken we hoe je een uitgebreide bouwtekening kunt downloaden bij Fred’s Bouwtekeningen, inclusief een juiste zaaglijst en een handig stappenplan.

Bovendien ontdek je enkele extra bonussen die je zullen helpen bij je doe-het-zelfprojecten.

De Voordelen van een BBQ Overkapping

Voordat we in de details van het bouwproces duiken, laten we eens kijken naar enkele voordelen van het hebben van een BBQ overkapping in je achtertuin:

1. Weerbestendigheid: Met een BBQ overkapping kun je het hele jaar door van buiten koken genieten, ongeacht het weer. Regen of zonneschijn, je bent altijd beschermd.

2. Verlengd Seizoen: De overkapping stelt je in staat om je barbecueseizoen te verlengen. Zelfs in de koelere maanden kun je comfortabel buiten zijn.

3. Creatieve Vrijheid: Door je eigen overkapping te bouwen, kun je het ontwerp en de afmetingen aanpassen aan je persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte in je tuin.

4. Waardeverhoging van je Huis: Een goed ontworpen en gebouwde BBQ overkapping kan de waarde van je huis verhogen, wat een slimme investering kan zijn.

5. Sociale Ruimte: Het creëert een gezellige ruimte waar je gasten kunt ontvangen, kunt ontspannen en heerlijke maaltijden kunt bereiden, waardoor je de sociale waarde van je huis vergroot.

6. Energiebesparing: Als je vaak buiten kookt, kun je energie besparen die je anders zou gebruiken voor je oven en kookplaat binnenshuis.

7. Gezond Buitenleven: Buiten koken en dineren is niet alleen leuk, maar kan ook bijdragen aan een gezondere levensstijl en een positieve invloed hebben op je welzijn.

Hoe Begin Je aan de Bouw van een BBQ Overkapping?

Nu je op de hoogte bent van de voordelen, laten we eens kijken hoe je kunt beginnen met de bouw van je eigen BBQ overkapping:

Stap 1: Bouwtekening Downloaden bij Fred’s Bouwtekeningen

Om een solide start te maken, is het van essentieel belang om een uitgebreide bouwtekening te hebben. Fred’s Bouwtekeningen is een uitstekende bron voor doe-het-zelvers en biedt een uitgebreide bibliotheek van bouwplannen, waaronder BBQ overkappingen.

Hier kun je gedetailleerde tekeningen vinden, inclusief zaaglijsten en stappenplannen om je te begeleiden tijdens het bouwproces.

Stap 2: Verzamel Benodigde Materialen

Op basis van de bouwtekening kun je een lijst maken van de materialen en gereedschappen die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt voordat je begint. Hout, schroeven, beton, dakbedekking, en verschillende handgereedschappen zullen waarschijnlijk op je lijst staan.

Stap 3: Het Bouwproces

Volg het stappenplan op de bouwtekening nauwkeurig. Begin met het voorbereiden van de fundering en het bouwen van het frame van de overkapping.

Zorg ervoor dat alles waterpas en stevig is. Vervolg met het aanbrengen van de dakbedekking en eventuele extra functies, zoals verlichting of opbergmogelijkheden.

Stap 4: Afwerking en Personalisatie

Nu komt het leuke gedeelte: de afwerking en personalisatie van je overkapping. Verf het hout in de gewenste kleur en voeg persoonlijke details toe om de overkapping echt jouw eigen te maken.

Extra Bonussen bij Fred’s Bouwtekeningen

Naast de gedetailleerde BBQ overkapping bouwtekening zijn er nog andere voordelen als je besluit lid te worden van Fred’s Bouwtekeningen. Enkele van deze extra bonussen zijn:

1. Dawg CAD Software: Met deze software kun je je eigen ontwerpen maken en aanpassen aan je specifieke wensen.

2. Doehetzelf Winst Gids: Ontdek hoe je geld kunt verdienen met je doe-het-zelfprojecten door ze te verkopen of als dienst aan te bieden.

3. Toegang tot 10.000+ Bouwtekeningen: Naast de BBQ overkapping zijn er duizenden andere bouwtekeningen beschikbaar voor allerlei projecten, van meubels tot schuren en nog veel meer.

4. Levenslange Toegang: Als lid krijg je levenslange toegang tot alle bouwtekeningen en bonussen, zodat je je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en nieuwe projecten kunt blijven uitvoeren.

Conclusie

Het bouwen van je eigen BBQ overkapping is een geweldig project voor beginnende doe-het-zelvers, en met de juiste bouwtekening en bronnen, zoals die bij Fred’s Bouwtekeningen, kun je dit met succes volbrengen.

Denk eraan om goed voorbereid te zijn, de juiste materialen en gereedschappen te hebben en het stappenplan op de bouwtekening nauwkeurig te volgen.

Met deze aanpak kun je binnenkort genieten van heerlijke barbecues onder je zelfgemaakte overkapping en profiteren van de vele voordelen van een gezellige buitenruimte.

About doehetzelver

De site doehet-zelver bestaat sinds 2015. Wij zijn een site voornamelijk voor beginnende en ervaren klussers. Ons streven is om zoveel mogelijk plannen en projecten van verschillende categorieen te laten zien. Deze categorieen zullen zeer uiteenlopend zijn. U kunt hierbij denken aan bouwtekeningen van het maken van tuinbanken, loungesets, stoelen, steigerhouten meubels en wat al nog niet meer. (disclaimer: niet elke foto of video van deze website zit in het bouwtekeningen pakket. Het wordt gebruikt als inspiratie..Dit geldt tevens voor de pagina's waarnaar je doorklikt.) Ons streven is om voor iedere doelgroep de meest uitgebreide keuze aan klus inspiratie aan te bieden. Zo kan iedereen bij ons vinden wat hij zoekt. Wij zullen steeds het aanbod aan informatie vergroten om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *